שיחה:מתמטיקה תיכונית/גיאומטריה אוקלידית
מתוך ויקיספר, אוסף ספרי הלימוד והמדריכים החופשי.
אני לא מבין את המטרה של הספר הזה, אין פה שום לימוד איך להוכיח דברים או איך לעשות רק רשימה של תכונות על הרבה צורות חורחה
- גם בספר הלימוד שאני השתמשתי בו זה היה ככה (רק שבו גם היו הרבה תרגילים). אמנם, זה לא ממש מספיק - אבל ברור שגם לרשימת התכונות יש מקום (חשוב) בערך. גדי אלכסנדרוביץ' 21:45, 11 מרס 2006 (UTC)
- ברור שיש לזה תפקיד חשוב אבל לפי דעתי זה צריך להיות פשוט פרק בתוך גיאומטריה אוקלידית, והספר עצמו יסביר איך להוכיח וטכניקות חורחה
- זה לא צריך להיות "פרק". רוב מה שעושים הוא ללמוד על התכונות של הצורות השונות. לא ברור לי כמה טכניקות הוכחה כבר קיימות שאפשר ללמד, ומכל מקום זה לא יהיה החלק המרכזי של הספר. לספר כמו שהוא עכשיו בעיקר צריך להוסיף תרגילים פתורים ותרגילים לא פתורים. גדי אלכסנדרוביץ' 06:16, 12 מרס 2006 (UTC)
- ברור שיש לזה תפקיד חשוב אבל לפי דעתי זה צריך להיות פשוט פרק בתוך גיאומטריה אוקלידית, והספר עצמו יסביר איך להוכיח וטכניקות חורחה
- בהחלט צריך איזו "פתיחה" שתסביר מה זה גיאומטריה, וממש קצת לוגיקה שצריך בשביל להוכיח את זה. בונגולים 02:16, 21 אפריל 2006 (IDT)
למי שמתכוון לערוך את הספר, מומלץ להסתכל על w:קטגוריה:דפים להעברה למיזם ויקיספר. —— בונגולים (ש•ת) 23:11, 4 יולי 2006 (IDT)
- מסכים, אם כי קטע אמצעים כבר הועבר. עשהאל רייטר 17:23, 5 יולי 2006 (IDT)